Filmdagar drivs av mig, Johan Aksell och sedan 2002 har jag stöttat barn, unga och pedagoger att göra film i olika genrer och stilar.  

Jag är representerad i Kulturkatalogen väst där du som arrangör hittar godkända kulturaktörer och olika stödformer. https://www.kulturivast.se/kulturkatalogen-vast

Filmdagar vill främst inspirera till berättande samt att öka film och mediakunskap genom kreativt skapande. De olika projekten brukar vara mycket uppskattade av både elever och personal; eleverna får prova på att vara media- och kunskapsproducenter snarare än konsumenter och lärarna får med sig några av de verktyg de behöver för att skapa foto och videopresentationer i skolan.

Jag är yrkesutbildad teaterregissör, gått ett par fortbildningar film, varit projektledare för ett internet-TV projekt, arbetat som workshopledare på brittiska filminstitutets filmmuséum MOMI i London. 2008 till 2012 var jag anställd filmpedagog på Kulturskolan i Göteborg där jag också var projektledare för ett digitalt skapandeprojekt. Dessutom har jag producerat, regisserat en informationfilm för stadsdelen Centrum i Göteborg samt en 20 minuters spelfilmen Linnéa om Linnéstaden.

 

Hör gärna av er för frågor eller mer information på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  eller ring mig direkt på 0734 322307.

 

Hälsningar

 

Johan